تمدید ثبت نام داوطلبان شرکت در آزمون دانشنامه/ گواهینامه رشته های تخصصی دندانپزشکی در سال ۹۹

۰۵ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۳:۲۶ کد : ۱۱۹۲۴ خبر

احتراما بدین وسیله اعلام می نماید امکان تمدید ثبت نام داوطلبان شرکت در آزمون دانشنامه/ گواهینامه رشته های تخصصی دندانپزشکی در سال 99 از روز یکشنبه تاریخ 99/5/5 لغایت چهارشنبه مورخ 99/5/8 به صورت اینترنتی از طریق سایت مرکز سنجش آموزش پزشـــکی به آدرس:  www.sanjeshp:irا فراهم گردیده و همزمان سامانه توزیع نیروی انسانی، تعهدات و خدمات قانونی به آدرس: http://obligat.behdasht.gov.ir  معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فراهم گردیده که قبلا از طریق هر دو سامانه به داوطلبان اطلاع رسانی شده است. خواهشمند است در خصوص اطلاع رسانی مجدد و به موقع به داوطلبان این آزمون جهت ثبت نام و ارسال مدارک اقدام لازم به عمل آید.

لازم به ذکر است کلیه افرادیکه در سال گذشته تنها در آزمون کتبی قبول و موفق به اخذ نمره قبولی در آزمون شفاهی نگردیده اند و همچنین داوطلبانی که مشغول انجام تعهدات قانونی خود می باشند، همزمان با ثبت نام از طریق مراجعه به سایت سنجش آموزش پزشـکی، ملزم به ثبت نام از طریق سامانه می باشند .