اطلاعیه نحوه تعیین محل خدمت مورد تعهد دستیاران سال آخر

۱۶ مرداد ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۱ کد : ۱۲۰۳۹ خبر
تعداد بازدید:۹۸۳

1. کلیه دستیاران سال آخر جهت انجام تعهدات خدمت موظف به انتخاب محل در سامانه تعیین محل خدمت پزشکان متخصص از تاریخ 20 مرداد لغایت 27 مرداد ( بجز مشمولین خدمت مقدس سربازی و متعهدین خاص ) می باشند. لازم به ذکر است زمان اعلام شده به هیچ وجه قابل تمدید نمی باشد.
  2. در صورتیکه دستیاران محترم سال آخر نسبت به انتخاب محل اقدام ننموده یا بصورت ناقص تعیین محل نمایند راسا " بدون محاسبه امتیاز توسط سامانه ، تعیین محل خواهند گردید و هیچ گونه اعتراضی پذیرفته نخواهد بود.
  3. در صورت عدم ثبت نام دستیاران سال آخر در سامانه تعیین محل خدمت پزشکان متخصص و یا عدم تحویل مدارک به معاونت درمان دانشگاه محل تحصیل،  معاونت درمان  وزارت متبوع راسا" نسبت به تعیین محل اقدام خواهد نمود و هیچ گونه اعتراضی قابل پذیرش نخواهد بود.
  4. صدور احکام جهت دانشگاه/دانشکده های علوم پزشکی توسط معاونت درمان وزارت متبوع انجام خواهد پذیرفت.
  5. حسب ضرورت ونیاز مبرم مراکز درمانی کشور به نیروی تخصصی بالینی، دستیاران سال آخر رشته های تخصصی در صورت شروع بکار حداکثر ظرف مدت یک هفته پس از تاریخ صدور ابلاغ معاونت درمان وزارت بهداشت از مزایای ذیل بهره مند خواهند شد:
  • مدت اشتغال از زمان صدور ابلاغ به عنوان خدمات مورد تعهد محاسبه خواهد شد و حقوق و مزایای آن تابع مقررات متخصصین متعهد خدمت می باشد.
  • مدت خدمات مورد تعهد از زمان صدور ابلاغ تا اول آبان ماه سالجاری به صورت منطقه خاص محاسبه خواهد گردید.
  •  لازم به توضیح است در صورتیکه متقاضی ، گزینه شروع بکار حداکثر ظرف یک هفته پس از صدور ابلاغ را انتخاب نماید در امتیازات مکتسبه جهت انتخاب محل 50 امتیاز به ایشان تخصیص خواهد یافت که این امر منجر به تغییر محسوس در محل انتخابی محل مورد تعهد ایجاد خواهد نمود.

تذکر 1: در صورتیکه گزینه مربوطه انتخاب و امتیاز جهت تعیین محل لحاظ گردد، لکن متخصص از شروع بکار در موعد مقرر امتناع ورزد ابلاغ صادره لغو و بلااثر گردیده و معاونت درمان وزارت بهداشت راسا" نسبت به تعیین محل جدید ایشان در مناطق مورد نیاز کشور اقدام خواهد نمود و متقاضی از امتیاز مکتسبه محروم می گردد.

تذکر2:  سهمیه مازاد مناطق محروم قانون برقراری عدالت آموزشی و متعهدین بهره مند از سهمیه ماموریت آموزشی از امتیازات فوق الذکر مستثنی و تابع قوانین و ضوابط مربوطه می باشند.

1. در توزیع سال جاری کاهش بیست در صد مدت خدمات مورد تعهد در رشته های تخصصی داخلی- عفونی- روانپزشکی- طب فیزیک و توانبخشی- رادیوتراپی- پزشکی هسته ای- کودکان از مشمولین خدمات مورد تعهد سال 99 به بعد لغو و بلا اثر می گردد.

1. با توجه به تسریع در توزیع متعهدین خدمت، نمره آزمون دانشنامه و امتیاز بورد تخصصی در امتیازات لحاظ نخواهد شد.

نظر شما :