اطلاعیه مورخه ۱۴۰۰/۰۷/۱۱ دانشگاه  در خصوص ثبت نام و ارسال مدارک دانشجویان جدیدالورود

۱۰ مهر ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۲ کد : ۱۷۱۵۴ خبر

اطلاعیه مورخه 1400/7/11 دانشگاه  در خصوص ثبت نام و ارسال مدارک دانشجویان جدیدالورود

1-      سامانه ثبت نام آنلاین طبق زمان بندی موجود در فلوچارت برای پذیرفته شدگانی که تا کنون موفق به اخذ کدرهگیری نشده اند تا پایان روزسه شنبه مورخه 1400/7/13 باز می باشد.

2-      متقاضیان معافیت تحصیلی علاوه بر لینک های مندرج در بند دو چک لیست، جهت راهنمایی بیشتر می توانند به دفاتر پلیس10+ و سازمان نظام وظیفه شهر محل سکونت مراجعه نمایند.

قبولین نیمسال دوم دانشگاهها بایستی شروع معافیت تحصیلی شان از مورخه 1400/11/1 باشد.

امکان ترخیص از خدمت برای قبولین مقطع کاردانی وجود ندارد لذا مشاوره های لازم با دفاتر پلیس 10+ در این خصوص ضروری می باشد.

3-      واکسیناسیون دانشجویان جدیدالورود و ارائه کارت واکسیناسیون به دانشکده ضروری بوده و دانشجویانی که برای واکسیناسیون اقدام ننموده اند امکان حضور در دانشگاه و کلاسهای مجازی نخواهند داشت.

4-      قبولین شهریورماه امتحانات نهایی دبیرستان حداکثر تا مورخه 1400/8/10ملزم به ارسال اصل ریزنمرات سه ساله دبیرستان و اصل گواهی دیپلم می باشند در غیر اینصورت امکان حضور در کلاسهای مجازی نخواهند داشت لذا در پاکت ارسال مدارک ثبت نامی به دانشگاه و همچنین سامانه ثبت نام آنلاین به جای دو مدرک مذکور "تعهد دست نویس ارائه مدرک تا مورخه فوق" را  ارسال کنند.

5-      قبولین رشته های شهریه پرداز نیازی به تکمیل فرم چهار و شش ندارند.

سامانه درخواست انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر

مرادی ۱۱ مهر ۱۴۰۰ | ۰۸:۰۳
سلام در خصوص قبولین نیمسال دوم که معافیت باید ار تاریخ یکم بهمن باشد برای ثبت نام به دانشگاه چه چیزی ارائه کنیم که مدارک ناقص نباشه چون پلیس 10+الان برای آن تاریخ صادر نمیکنه
پاسخ مدیر سایت ۱۸ مهر ۱۴۰۰ | ۱۱:۰۳

بند 7 اطلاعیه نهایی مطالعه گردد

فاطمه ۱۱ مهر ۱۴۰۰ | ۱۵:۴۶
سلام انتخاب واحد دانشجویان جدیدالورود چه زمانی است وکلاس ها از کی شروع میشوند؟
پاسخ مدیر سایت ۱۲ مهر ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۴

اطلاعیه اصلی ثبت نام انلاین اطلاعیه مورخ 4/7/1400 مطالعه گردد

فاطمه ۱۱ مهر ۱۴۰۰ | ۱۵:۴۸
سلام انتخاب واحد دانشجویان جدیدالورود چه زمانی است وکلاس ها از کی شروع میشوند؟
پاسخ مدیر سایت ۱۲ مهر ۱۴۰۰ | ۰۸:۲۴

اطلاعیه اصلی ثبت نام انلاین اطلاعیه مورخ 4/7/1400 مطالعه گردد

خوشنودی ۱۱ مهر ۱۴۰۰ | ۱۹:۳۰
قبولی نیم سال دوم نسبت به برگه اعزام اقدام کردم اما پلیس به اضافه ده گفته برای این دسته از داوطلبین در دیماه معافیت تحصیلی صادر میکند. نمیدانم جایگزین بند دو چک لیست چه چیزی را ارسال کنم.
پاسخ مدیر سایت ۱۲ مهر ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۷

با سلام قبل از شروع نیمسال دوم باید به پلیس +10 مراجعه فرمایید در این مدت هم مشکل نظام وظیفه از قبیل غیبت و ... نداشته باشید

خوشنودی ۱۲ مهر ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۴
سلام نسبت به آخر برگه اعزام اقدام کردم .پلیس برای این مشمولین معافیت را فعلا صادر نمیکند تا دیماه. بجای بند دوم چک لیست چه چیزی را ارسال کنیم؟
پاسخ مدیر سایت ۱۲ مهر ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۷

صبا ۱۲ مهر ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۸
سلام . انتخاب واحد و شروع کلاس های دانشجو های جدیدالورود چه زمانیه ؟ اطلاعیه هارو خوندم ولی باز چیزی متوجه نشدم
پاسخ مدیر سایت ۱۸ مهر ۱۴۰۰ | ۱۱:۰۴

بند 2 و 5 اطلاعیه نهایی مطالعه گردد

احمدی ۱۲ مهر ۱۴۰۰ | ۱۸:۱۵
با سلام در خصوص معافیت تحصیلی دانشجویان نیم سال دوم، بایستی عرض کنم پسربنده چون سال دوم کنکورش بوده حداکثرتا 1400/06/31 معافیت تحصیلی داشته و با این که نیم سال دوم قبول شده ولی معافیت تحصیلی ایشان از 1400/07/01 صادر گردیده است.بنده نیز با اولین اطلاعیه شما ثبت نام آنلاین را انجام دادم و تمام مدارک را پست کردم. این موضوع مشکلی ایجاد می کنه؟ با تشکر
پاسخ مدیر سایت ۱۸ مهر ۱۴۰۰ | ۱۱:۰۵

خیر

یگانه ۱۳ مهر ۱۴۰۰ | ۱۶:۵۵
مهلت ارسال مدارک تمدید نخواهد شدٕٕ؟

خیر

ولی باید ارسال کنید

عمادی ۱۳ مهر ۱۴۰۰ | ۲۰:۱۶
سلام چه زمانی سامانه شما با نوع کاربری دانشجو برای جدیدالورودها فعال میشه؟

بند 3 اطلاعیه نهایی

محسن ۱۴ مهر ۱۴۰۰ | ۱۵:۱۳
من نیمسال دومم اما پلیس من رو نیمسال اول زده این اشکال داره

بند 7 اطلاعیه نهایی

زینب ۱۴ مهر ۱۴۰۰ | ۱۵:۴۷
سلام وقت بخیر ببخشید من وارد سامانه نوید میشم شماره دانشجویی میزنم طبق توضیحات اطلاعیه ها میگه غلطه یا فعال نشده چیکار باید بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید
صبا ۱۴ مهر ۱۴۰۰ | ۲۰:۳۹
سلام خسته نباشید اونایی که مدارک ارسال کردن تایبده ارسال مدارکشون رو کجا اعلام میکنند که خیالمون راحت باشه مدارکمون تکمیل هس و کمو کسری نداره هر چی لازم بود ارسال کردیم باز میگم خودشون اعلام میکنن همه چی اکی هس یا نه؟؟
پاسخ مدیر سایت ۱۸ مهر ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۳

با سلام در صورت نقص مدرک اطلاع داده خواهد شد

فاطمه ۱۵ مهر ۱۴۰۰ | ۲۳:۵۸
سلام چجوری باید بدونیم که مدارکمو رو درست ارسال کردیم
فاطمه ۱۶ مهر ۱۴۰۰ | ۰۰:۱۸
سلام من دانشجوی جدید الورود هستم میخواستم ببینم آیا ثبت نام ومدارک ارسالی رو درس طی کردم یا نه اما اصلا نمیتونم وارد سایت بشم اطلاعاتم رو درست وارد میکنم اما نمیتونم وارد سایت بشم .باید چیکار کنم؟
پاسخ مدیر سایت ۱۸ مهر ۱۴۰۰ | ۱۱:۲۰

با سلام در صورت نقص مدرک اطلاع داده خواهد شد

سحر ۱۷ مهر ۱۴۰۰ | ۰۰:۰۹
سلام ایا کلاس های ورودی جدید انلاین خواهد بود؟ شروع کلاس ها چه زمانیست
فائزه ۱۷ مهر ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۲
باسلام زمان شروع کلاسهای نیم سال اول چطوری قراره اعلام بشه؟