اطلاعیه مورخه ۱۴۰۰/۷/۴ ثبت نام آنلاین و ارسال مدارک دانشجویان جدیدالورود سال ۱۴۰۰

۰۴ مهر ۱۴۰۰ | ۰۹:۳۵ کد : ۱۷۰۷۳ خبر

اطلاعیه آموزشی مورخه 1400/7/4

درخصوص ثبت نام آنلاین و ارسال مدارک دانشجویان جدیدالورود سال 1400

ضمن تبریک و خیرمقدم به دانشجویان عزیز ورودی سال 1400 به اطلاع می رساند

- مهلت ثبت نام آنلاین از مورخه 1400/7/6 لغایت1400/7/9 از طریق لینک سامانه ثبت نام آنلاین دانشجویان جدیدالورود می باشد

سامانه ثبت نام آنلاین طبق زمان بندی موجود در فلوچارت برای پذیرفته شدگانی که تا کنون موفق به اخذ کدرهگیری نشده اند تا پایان روزسه شنبه مورخه 1400/7/13 باز می باشد.

( لینک  سامانه ثبت نام آنلاین  -   لینک راهنمای سامانه            فلوچارت ثبت نام آنلاین در سامانه )

-مهلت تحویل مدارک ثبت نامی به اداره پست شهر محل اقامت جهت ارسال به دانشگاه، تا پایان وقت اداری مورخه 1400/7/14  و طبق چک لیست و به شرح ذیل می باشد:

1- چک لیست ارسال مدارک ثبت نامی را از لینک مقابل دانلود  و سپس پرینت نمایید.

2- به ترتیب چک لیست، مدارک را آماده کنید.

3- پس از آماده کردن مدارک و علامت زدن آن در قسمت کنترل فرم، چک لیست را امضا نموده و به صفحه اول مدارک ضمیمه کنید ( چک لیست روی مدارک باشد ).

4- چک لیست را به همراه مدارک ثبت نامی در داخل پاکت پستی قراردهید.

5- روی پاکت ارسالی نام و نام خانوادگی، رشته قبولی، نیمسال قبولی و شماره دانشجویی را قید نمائید.

6- حداکثر تا پایان وقت اداری تعیین شده فوق به اداره پست شهر اقامت مراجعه نموده و پاکت را از طریق پست پیشتاز به آدرس اردبیل – انتهای  خیابان دانشگاه –مجتمع  دانشگاه علوم پزشکی اردبیل- طبقه سوم- مدیریت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه- کد پستی 5618985991  ارسال کنید.

توجه1: از ارسال اصل شناسنامه ، اصل کارت ملی، اصل کارت پایان خدمت یا معافیت خدمت زیر پرچم خودداری نمایید.

توجه2: هزینه پستی ارسال مدارک در اداره پست محل اقامت دانشجو پرداخت گردد.

توجه3:  فرایند ثبت نام شما پس از ارسال مدارک تان از طریق پست و بررسی و تشکیل پرونده توسط کارشناسان ذیربط تکمیل خواهد شد. لذا برای ارسال مدارک ثبت نامی طبق چک لیست و دستورالعمل فوق اقدام نمایند.

توجه4: در صورت عدم تحویل مدارک به اداره پست جهت ارسال به دانشگاه تا مورخه 1400/7/14پذیرش شما کان لم یکن تلقی خواهد شد.

توجه5: جهت ثبت نام و درخواست معافیت تحصیلی به لینکهای بند دو چک لیست مراجعه نمایید.

توجه6: برای حفظ سلامتی خود و سایرین از مراجعه حضوری جهت تحویل مدارک به دانشگاه جدا خودداری نمایید.

توجه 7: درصورت داشتن سوالات مربوط به نحوه پذیرش و قبولی، اولویتهای کدرشته ها در انتخاب رشته، بررسی وضعیت قبولی و ... به

سامانه پاسخگویی اینترنتی سازمان سنجش   مراجعه نموده و از تماس با دانشگاه خودداری کنید.

توجه8: جهت آشنایی با دانشگاه به لینکهای مقابل مراجعه  کنید:

سایت دانشگاه        سایت معاونت آموزشی          سایت مفدا          سایت ستاد شاهد و ایثارگر

آشنایی با دانشکده های دانشگاه علوم پزشکی

توجه 9:از مورخه 1400/7/17 و پس از اتمام کلیه فرایندهای مربوط به ثبت نام آنلاین و ارسال مدارک ثبت نامی، جهت شرکت در کلاسهای مجازی با استفاده از لینک ذیل وارد سامانه نوید شوید و راهنمای استفاده از سامانه نوید را از لینکهای ذیل مطالعه کنید.

لینک سامانه نوید ( سامانه شرکت در کلاسهای مجازی )

راهنمای ورود به سامانه نوید

ویدیوئی آموزشی نحوه استفاده از سامانه نوید

توجه 10: در صورتی که حین ثبت نام آنلاین اطلاعات فیلدها را اشتباه وارد نموده اید و به دلیل صدور کد رهگیری امکان ویرایش ندارید پس از شروع کلاس ها همان اطلاعات (با نوع کاربری دانشجو و کد کاربری شماره دانشجویی و رمز شماره شناسنامه ) جهت ویرایش دوباره در اختیار شما قرار خواهد گرفت و نیازی به تماس با دانشگاه در این خصوص وجود ندارد.

مدیریت امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه